Zeehondencrèche Pieterburen 16 april 2011

Als je op bezoek gaat naar de zeehondencrèche in Pieterburen ben je wel even bezig. Zolang het de snelweg is rijdt het wel lekker door, maar het daarop volgende platteland haalt het tempo er behoorlijk uit. Voordeel is wel dat je het gejaagde van de dag kwijtraakt.

De kleine delegatie van de vrienden van Dionysos (donateur) heeft een heerlijke dag gehad. We werden door Lenie ’t Hart ontvangen en rondgeleid door een van de medewerkers.

Een bezoek aan de Zeehondencrèche is geschikt en interessant voor iedere leeftijdsgroep. U kunt met eigen ogen zien met welke problemen zeehonden te maken hebben en wat de crèche daaraan doet. In de Zeehondencrèche kunt u letterlijk in de keuken kijken.

De Zeehondencrèche is dagelijks (ook op alle zon- en feestdagen) van 09.00 tot 18.00 uur open voor publiek tegen een entreeprijs van € 5,00 per persoon per dag (donateurs en kinderen jonger dan 3 jaar hebben gratis toegang). Voor groepen > 15 personen hebben ze een speciaal tarief van € 3,50 per persoon per dag.

De foto’s (©Twinkel Fotografie) spreken voor zich.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s