Rob en Dannij op de Huishoudbeurs 2012

In februari van dit jaar dompelden Dannij van der Sluijs en Rob Bruintjes zich onder in de mensenmassa op de Huishoudbeurs. Van de ruim 400 exposanten hebben wij er enkele tientallen bezocht en een enorme hoop lol gehad met het publiek.

De Huishoudbeurs in vogelvlucht:

Mode & Verzorging (hal 1)
De uiterlijke en innerlijke verzorging van het lichaam is belangrijk voor een vrouw. Beursbezoekers vinden in ‘Mode & Verzorging’ een groot scala aan exposanten, die veel aandacht aan kleding en lichaamsverzorging besteden, maar ook aan beweging en gezonde voeding.

Wonen (hal 1, 6, 7)
In het segment ‘Wonen’ is alles te vinden op het gebied van interieur, tuin en huishouden. Wat zijn de laatste trends? Welke kleuren of aankleding zijn ‘in’ dit jaar om het huis mee te decoreren? Ook de nieuwste schoonmaakproducten kunnen worden uitgeprobeerd.

Festival Fantastique (hal 2)
Na de introductie van Festival Fantastique in 2011 zet het evenement in 2012 een stap voorwaarts. Exposanten staan hier namelijk ‘anders dan anders’, waarbij verrassend vermaak een belangrijk ingrediënt is. Het Fashion Forest, ‘t Bossche Terras, fietsen door een Hollands landschap, de modeflitsen en de vele artiesten dragen bij aan entertainment in ‘optima forma’.

Shopfestijn Mode (hal 4)
In hal 4 kunnen bezoekers shoppen, shoppen en nog eens shoppen. Ze zullen hier alles op het gebied van mode tegenkomen: leuke aanbiedingen, echte koopjes en de laatste trends.

The Fashion Lisst (hal 5)
Nieuw dit jaar is The Fashion Lisst. De modeliefhebber kan haar hart ophalen bij dé grootste stock & sample sale van hippe modemerken met kortingen oplopend tot zo’n 90%. Van Armani en Anecdote tot Nolita en van Aaiko en American Vintage tot Atos Lambordini. De muzikale omlijsting door diverse DJ’s maakt het plaatje compleet. Op zaterdag 25 februari organiseert Models Scout Network haar 7e ModelConvention tijdens The Fashion Lisst. Vijfentwintig topscouts van (inter)nationale modellenbureaus gaan op zoek naar toekomstig modellentalent (jongens en meisjes) tussen de 13 en 30 jaar.

Vrije tijd (hal 7)
Vrije tijd is een ruim begrip, dat heel persoonlijk kan worden ingevuld. In dit segment is daarom een groot aanbod van producten en diensten te vinden. Denk aan recreatiemogelijkheden, tijdschriften, vakanties, telecommunicatie en hobby’s.

Shopfestijn Huishoudelijk (hal 10)
In hal 10 worden de nieuwste huishoudelijke snufjes gepresenteerd. Altijd leuk om te zien, altijd handig om te hebben.

Culinair (hal 11)
Nieuwe recepten, ingrediënten of producten. Of het nu voor de snelle maaltijd is, het uitgebreide diner of dat lekkere tussendoortje: geen betere plek dan de hal Culinair (hal 11) van de Huishoudbeurs. Bezoekers kunnen hier naar hartenlust proeven en proberen. Koken is tenslotte geen dagelijkse huishoudelijke activiteit meer, maar voor velen een leuke hobby.

Maar nu de foto’s!!!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s