Turks Restaurant Kilim

Restaurant Kilim is geopend in 2001 en is inmiddels een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Een warme sfeer, gastvrijheid en koken met verse pure producten is vanaf het begin hun missie geweest.

Het restaurant is langwerpig van vorm en bestaat uit een voor- en een achter gedeelde. Er kunnen maximaal 100 gasten ontvangen worden. De achterzijde is ook geschikt voor feesten, partijen en bedrijfsbijeenkomsten. Op warme dagen hebben ze ook de mogelijkheid om tafels buiten te zetten voor wie buiten wil eten.

In de keuken wordt gekookt met verse basisproducten. Zelfs het brood (pide) wordt door hun koks zelf gebakken. Veel kruiden en specerijen halen zij uit hun geboortestreek Antakya (Antiochië) in Turkije. Vooral het assortiment mezzes (koude en warme voorgerechten) is afhankelijk van wat het seizoen aan groenten voortbrengt.

In de menukaart hebben zij naast grillgerechten op echt houtskool en ovengerechten, ruime keuze aan vegetarische gerechten.

Zij verzorgen ook catering voor kleine en grote groepen. In overleg is het mogelijk om het assortiment aan te passen aan uw wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kijk voor mogelijkheden op de website.

Voor muzikale gasten: er is een piano (Steinway) aanwezig!
Nieuw vanaf september 2011:
– Reis door culinair Turkije: per maand pakken zij een provincie uit Turkije en zullen gerechten uit deze regio’s serveren.
– Kookcursussen voor groepen vanaf 6 personen op aanvraag.
– Kinderkook workshops: Elke 1e zondag van de maand, op basis van aanmelden.

Karsu Dönmez;
Dochter Karsu Dönmez (www.karsu.nl) is haar muzikale carrière in dit restaurant begonnen. Tussen het bedienen door zat ze achter de piano te zingen. Zolang haar agenda het toelaat zal ze te beluisteren zijn in Kilim.

Reserveren kan middels het vetsturen van een e-mail naar kilim@hetnet.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s