Zuperzozial – Raw Earth collectie
Duurzaam serviesgoed met ruwe structuren, dat is de Zuperzozial Raw Earth collectie!
Raw Earth is gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en maïs en 100% biologisch afbreekbaar met een aardse uitstraling. Raw Earth laat zien dat bewust leven vrolijk en trendy kan zijn. Door de variatie aan intense kleuren kan eindeloos gecombineerd worden naar persoonlijke smaak. Een feest voor het oog en het kan gewoon in de vaatwasser.

Zuperzozial – Just Sugar collectie
Je bent toch niet van suiker? Ja hoor, ik ben gewoon van suiker gemaakt. Van suiker onttrokken aan planten om precies te zijn. Daar maakt men PLA (Poly Lactid Acid) van: een soort plastic maar dan 100% biologisch afbreekbaar en 100% natuurlijk. Een frisse, kleurrijke collectie die duurzaam is én goed voor het milieu. En je verwacht het misschien niet maar Just Sugar is vaatwas- én magnetronbestendig.

Zuperzozial

Advertenties

Over langemensen

Al sinds 1984 behartig ik de belangen van lange mensen. Begonnen als een soort hobby doe ik dit nu op een professioneel niveau. In 1997 heb ik het bedrijf Uniform opgericht waarmee ik nu twee tijdschriften exploiteer, producten promoot, gastcolleges geef en nog veel meer. In 2011 ben ik redacteur geworden bij de site autokiosk.nl
Dit bericht werd geplaatst in eten en drinken. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s