De zomer wordt zonnig met Pierre & Vacances

Nieuwe catalogus met alle zonnige bestemmingen in Frankrijk en Spanje is
vanaf nu online beschikbaar

Parijs, Frankrijk – 18 maart 2013 – Ondanks de groeiende interesse in verre reizen, gaan Nederlanders nog steeds het liefst naar Frankrijk en Spanje op zomervakantie. Ook dit jaar prijken deze landen weer bovenaan de lijst van populairste zomerbestemmingen. Pierre & Vacances, Europees marktleider in vakantieverhuur met ruim 50 jaar ervaring in het aanbieden van zonvakanties, stelt daarom vandaag de nieuwe zomercatalogus online beschikbaar, met meer dan 350 bestemmingen in Frankrijk en Spanje.
Pierreetvacances
Voor deze zomer ligt de focus van Pierre & Vacances op flexi-biliteit, met verblijven vanaf 1 nacht, ver- schillende luxe services die des- gewenst toe zijn te voegen en nog flexibelere aankomstdata. De vakantiespecialist biedt dit seizoen nog meer mogelijkheden op het gebied van strandvakanties. Zo combineert het nieuwe aanbod “Zee & Stad” de voordelen van een citytrip met een strandvakantie en wordt een compleet nieuwe village club in Spanje geopend. Ook ondergingen 320 appartementen een metamorfose om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de moderne vakantieganger. Om Nederlandse gezinnen nog meer in het zonnetje te zetten, is het ongeëvenaarde activiteitenaanbod voor jong en oud van Pierre & Vacances bovendien uitgebreid met de lancering van Nederlandstalige animatie.

Info op: klik

Advertenties

Over langemensen

Al sinds 1984 behartig ik de belangen van lange mensen. Begonnen als een soort hobby doe ik dit nu op een professioneel niveau. In 1997 heb ik het bedrijf Uniform opgericht waarmee ik nu twee tijdschriften exploiteer, producten promoot, gastcolleges geef en nog veel meer. In 2011 ben ik redacteur geworden bij de site autokiosk.nl
Dit bericht werd geplaatst in vakantie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s