Wie zijn we? Wat doen we?

Dionysos is een eigenzinnig magazine voor het culinair en facilitair management en geeft u informatie op het gebied van o.a. catering, gastronomie, innovatieve ontwikkelingen, schoonmaak, reizen en lifestyle. Dionysos biedt elk kwartaal informatie op culinair en facilitair gebied, aangevuld met artikelen die raakvlak hebben met deze materie.
Dit seizoensmagazine wordt geschreven voor en door de professional in de gastronomische en facilitaire sector, fanatieke kookamateurs en doorwinterde levensgenieters. Onze medewerkers hebben zonder uitzondering binding met de eerder genoemde groeperingen.

Vanzelfsprekend kunt u een abonnement nemen of adverteren in dit bijzonder blad. U zult zich verbazen over de plezierige condities.

Dionysos wordt verspreid onder abonnees en adverteerders. Ook wordt het magazine verspreid binnen Defensie, waardoor het onder de aandacht komt van rond de 30.000 Defensie medewerkers.

Advertenties

Over langemensen

Al sinds 1984 behartig ik de belangen van lange mensen. Begonnen als een soort hobby doe ik dit nu op een professioneel niveau. In 1997 heb ik het bedrijf Uniform opgericht waarmee ik nu twee tijdschriften exploiteer, producten promoot, gastcolleges geef en nog veel meer. In 2011 ben ik redacteur geworden bij de site autokiosk.nl
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wie zijn we? Wat doen we?

  1. Mr WordPress zegt:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s